OTVORENA VRATA EU PROJEKATA – OBILJEŽAVANJE 10 GODINA ULASKA HRVATSKE U EU

U subotu 1. srpnja 2023. godine Republika Hrvatska obilježila je  desetu godišnjicu ulaska u Europsku uniju. Tijekom desetljeća korištenja EU fondova u Republici Hrvatskoj realizirani su brojni projekti i ostvareni su značajni uspjesi.

Kako bi što bolje prikazali promjene koje su korisnici EU fondova učinili te rezultate EU fondova u Hrvatskoj, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao središnje tijelo državne uprave za provedbu EU fondova organizira manifestaciju „Otvorena vrata EU projekat“ koja je održana 30. lipnja i 1. srpnja 2023. Cjelokupni program „Otvorena vrata EU projekata“  objavljen je na posebnoj internetskoj stranici u okviru središnjeg portala www.strukturnifondovi.hr gdje su navedeni svi sudionici kao i njihov program.

Fearless Velebit otvorio je  vrata 30. lipnja 2023. na Trgu Stjepana Radića  u Gospiću. Uz štand sa promo materijalima i elementima vidljivosti članovu projektnog tima su u direktnoj komunikaciji s građanima predstavili rezultate projekta i njegov značaj za zajednicu.

Skip to content